Koirapuisto | jäsenmaksu 30€/kk | Varkaus

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4.3/5 - 4 arvostelua
Osoite T, Varkaus
Puhelinnumero N/A
www https://www.varkaus.fi/asuminen-ja-ymp%C3%A4rist%C3%B6/el%C3%A4imet/lemmikkiel%C3%A4imet/koirien-ulkoilu-ja-harjoitusalueet

Koirapuisto on kuntosalin nimi, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kuntoilun ystäville. Kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungissa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Koirapuisto-kuntosali on tunnettu erityisesti ystävällisestä ilmapiiristään ja ammattitaitoisesta henkilökunnastaan.

Palvelut

Koirapuisto-kuntosalilla on tarjolla laaja valikoima palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Palveluihin kuuluvat:

  • Henkilökohtainen valmennus
  • Ryhmäliikuntatunnit, kuten jooga, pilates ja spinning
  • Kuntosalilaitteet, kuten vapaat painot, käsipainot ja kuntolaitteet
  • Sauna- ja pukuhuonetilat
  • Juoma- ja välipalabaari

Hinnat

Koirapuisto-kuntosalin jäsenyysvaihtoehdot on suunniteltu joustaviksi, jotta jokainen löytäisi itselleen sopivan vaihtoehdon. Hinnat ovat seuraavat:

  1. Kuukausijäsenyys: 30 euroa
  2. Vuotuinen jäsenyys: 300 euroa (säästä 60 euroa)
  3. Kertamaksu: 10 euroa

Lisäksi tarjolla on alennuksia opiskelijoille, eläkeläisille ja ryhmille. Tarkemmat tiedot ja ehdot löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Lisätietoja

Lisätietoja Koirapuisto-kuntosalista, sen palveluista ja jäsenyyksistä saat vierailemalla heidän virallisilla verkkosivuillaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Koirapuisto-kuntosalin verkkosivut

Koirapuisto-kuntosali toivottaa kaikki tervetulleiksi nauttimaan monipuolisista palveluistaan ja parantamaan kuntoaan viihtyisässä ja inspiroivassa ympäristössä!

hero-image-3