Universal Performance | jäsenmaksu 50€/kk | Helsinki

Kertamaksu? 80€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 4.4/5 - 42 arvostelua
Osoite Maatullinaukio 10 A 4. kerros, Helsinki
Puhelinnumero +358 50 3004736
www https://www.uphelsinki.com/

Universal Performance on moderni kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille ja -tasoisille kuntoilijoille. Kuntosalin laitteisto on huippuluokkaa ja tilat on suunniteltu tukemaan monipuolista harjoittelua. Kuntosalilla on tarjolla myös ryhmäliikuntatunteja, henkilökohtaista valmennusta ja ravintoneuvontaa.

Palvelut ja Hinnat

Universal Performance tarjoaa jäsenilleen laajan valikoiman palveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja tavoitteita. Alla on listattu joitakin suosituimpia palveluita ja niiden hintoja:

  • Kuukausijäsenyys: 50 euroa kuukaudessa, sisältää pääsyn kaikkiin laitteisiin ja ryhmäliikuntatunteihin.
  • Vuosisopimus: 500 euroa vuodessa, tarjoaa merkittävän säästön kuukausijäsenyyteen verrattuna.
  • 10-kerran kortti: 80 euroa, voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.
  • Henkilökohtainen valmennus: Alkaen 30 euroa tunnilta. Hinta voi vaihdella valmentajan kokemuksen ja koulutuksen mukaan.
  • Ravintoneuvonta: Alkaen 50 euroa konsultaatiolta.

Lisätietoja ja Yhteystiedot

Lisätietoja Universal Performance kuntosalista, sen palveluista ja aukioloajoista löydät kuntosalin virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Klikkaa tästä siirtyäksesi Universal Performance kuntosalin verkkosivuille

Universal Performance on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen kokemuksen ja tulokset. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut kuntoilija, löydät varmasti tarpeisiisi sopivat palvelut ja tuen Universal Performancelta.

hero-image-3