UniSport, Töölö | jäsenmaksu 55€/kk | Helsinki

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 55€
Arvostelut 4.2/5 - 86 arvostelua
Osoite Pohjoinen Hesperiankatu 25, Helsinki
Puhelinnumero +358 2 720701
www https://www.unisport.fi/fi/liikuntakeskukset-ja-aukioloajat/unisport-toolo

UniSport Töölö on suosittu kuntosali Helsingin sydämessä, joka tarjoaa monipuolisia palveluita niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalin lisäksi tiloista löytyy ryhmäliikuntasaleja, joissa järjestetään päivittäin erilaisia tunteja, kuten joogaa, pilatesta ja spinningiä.

Palvelut ja tilat

UniSport Töölö tarjoaa laadukkaat puitteet monipuoliseen harjoitteluun. Käytössä on uusimmat kuntosalilaitteet sekä vapaat painot. Kuntosalin yhteydessä toimii myös fysioterapia- ja hierontapalvelut, jotka tukevat hyvinvointia ja auttavat ehkäisemään sekä hoitamaan urheiluvammoja.

Hinnat

UniSport Töölön hintapolitiikka on suunniteltu palvelemaan erilaisia käyttäjäryhmiä. Alla on esitelty joitakin jäsenyysoptioita:

  • Kuukausikortti: 55 euroa kuukaudessa
  • 10 kerran kortti: 90 euroa
  • Kertamaksu: 10 euroa

Lisäksi tarjolla on erilaisia alennuksia opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille.

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja UniSport Töölön palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

UniSport Töölön viralliset verkkosivut

UniSport Töölö tarjoaa erinomaiset puitteet niin fyysisen kunnon kohottamiseen kuin ylläpitämiseenkin. Käy tutustumassa ja löydä oma tapasi liikkua!

hero-image-3