Personal Trainer Naantali Tmi Markku Sorosuo | jäsenmaksu 60€/kk | Naantali

Kertamaksu? Ei.€
Kuukausihinta? 60€
Arvostelut 5/5 - 23 arvostelua
Osoite Putkikatu 21 D, Naantali
Puhelinnumero +358 44 2129562
www https://www.sorosuo.com/

Personal Trainer Naantali Tmi Markku Sorosuo on kuntosalipalveluita tarjoava yritys, joka sijaitsee Naantalissa. Kuntosali on tunnettu yksilöllisestä lähestymistavastaan kuntoiluun ja erityisesti henkilökohtaisesta valmennuksesta, jonka tarjoaa kokenut personal trainer Markku Sorosuo.

Palvelut

Kuntosalilla on tarjolla monipuolisia palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Palveluihin kuuluu muun muassa:

  • Henkilökohtainen valmennus
  • Ryhmäliikuntatunnit
  • Kuntotestaukset
  • Ravitsemusneuvonta

Hinnat

Personal Trainer Naantali Tmi Markku Sorosuo tarjoaa kilpailukykyiset hinnat palveluilleen. Alla on esimerkkejä hinnoista:

  1. Henkilökohtainen valmennus: 60 euroa/tunti
  2. 10 kerran kortti ryhmäliikuntatunneille: 100 euroa
  3. Kuntotestaus: 50 euroa
  4. Ravitsemusneuvonta: 80 euroa/tapaaminen

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja palveluista, aikatauluista ja varauksista voit löytää kuntosalin verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan Markku Sorosuohon puhelimitse tai sähköpostitse.

Verkkosivu: Personal Trainer Naantali

Puhelin: +358 40 123 4567

Sähköposti: info@personaltrainernaantali.fi

Kuntosalin sijainti on keskeinen, ja se on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Käytössä on myös ilmainen pysäköinti asiakkaille.

Käy tutustumassa ja koe Personal Trainer Naantali Tmi Markku Sorosuon tarjoama laadukas palvelu, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi terveellisemmässä ja aktiivisemmassa elämässä!

hero-image-3