Team Gym | jäsenmaksu 30€/kk | Tampere

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4.3/5 - 6 arvostelua
Osoite Kuokkamaantie 2, Tampere
Puhelinnumero +358 40 6655340
www https://www.siltavalmennus.fi/team-gym-liikuntatila/

Team Gym on moderni ja monipuolinen kuntosali, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja laitteita kaiken tasoisille kuntoilijoille. Kuntosalin tavoitteena on tarjota jäsenilleen inspiroiva ja motivoiva ympäristö, jossa jokainen voi saavuttaa henkilökohtaiset kuntoilutavoitteensa.

Palvelut ja Varustelu

Team Gym tarjoaa kattavat palvelut, jotka sisältävät ryhmäliikuntatunteja, henkilökohtaista valmennusta ja modernit kardio- sekä voimailulaitteet. Kuntosali on varustettu uusimmalla teknologialla, mukaan lukien sykemittarit ja virtuaalitodellisuuslaitteet, jotka tekevät harjoittelusta entistä tehokkaampaa ja mielenkiintoisempaa.

Hinnasto

Team Gym tarjoaa erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka sopivat eri tarpeisiin ja budjetteihin:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  • Vuotuinen jäsenyys: 300 euroa vuodessa (säästä 60 euroa)
  • Päiväpassi: 10 euroa

Lisäksi Team Gym tarjoaa alennuksia opiskelijoille, eläkeläisille ja ryhmille. Tarkemmat tiedot ja tarjoukset löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Sijainti ja Aukioloajat

Team Gym sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungissa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä ja autolla. Kuntosali on avoinna joka päivä kello 05:00 – 23:00, joten voit treenata juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Lisätietoja

Lisätietoja Team Gymistä, sen palveluista ja jäsenyyksistä saat käymällä kuntosalin verkkosivuilla. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Klikkaa tästä vieraillaksesi Team Gymin verkkosivuilla

Team Gym on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista kuntosalia. Tule mukaan yhteisöömme ja koe kuntoilun ilo uudella tavalla!

hero-image-3