Kaunisjärven ulkokuntoilualue | jäsenmaksu 0€/kk | Rauma

Kertamaksu? 0€
Kuukausihinta? 0€
Arvostelut 3.3/5 - 3 arvostelua
Osoite Steniuksenkatu 2, Rauma
Puhelinnumero N/A
www https://www.rauma.fi/vapaa-aika-ja-liikunta/liikunta/ulkoliikuntapaikat/ulkokuntosalit-ja-kuntoportaat/

Kaunisjärven ulkokuntoilualue on suosittu kohde niin paikallisten kuin matkailijoiden keskuudessa, tarjoten monipuoliset puitteet ulkoiluun ja kuntoiluun luonnon helmassa. Alue sijaitsee Kaunisjärven rannalla, tarjoten upeat näkymät järvelle kuntoilun lomassa.

Palvelut ja Välineet

Kaunisjärven ulkokuntoilualueella on laaja valikoima kuntoiluvälineitä, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Alueella on muun muassa:

  • Kuntoilutelineet, kuten leuanvetotangot ja dippiasemat
  • Voimailupisteet, joissa voi harjoittaa vapailla painoilla
  • Monipuoliset välineet kehonpainoharjoitteluun
  • Juoksu- ja kävelypolut järven ympäri

Hinnat

Kaunisjärven ulkokuntoilualueen käyttö on täysin ilmaista. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon kaikille, jotka etsivät kustannustehokasta tapaa pitää yllä fyysistä kuntoa.

Sijainti ja Saavutettavuus

Alue sijaitsee Kaunisjärven rannalla, noin 10 kilometrin päässä lähimmästä suuremmasta kaupungista. Alueelle on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Alueella on myös runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Lisätietoja

Lisätietoja Kaunisjärven ulkokuntoilualueesta ja sen palveluista voi löytää alueen virallisilta verkkosivuilta. Käy tutustumassa ja suunnittele oma kuntoilupäiväsi luonnon kauniissa maisemissa!

Kaunisjärven ulkokuntoilualueen viralliset verkkosivut

hero-image-3