Kourujärven Kuntosali | jäsenmaksu 30€/kk | Rauma

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 3.8/5 - 12 arvostelua
Osoite Lännentie 1
Puhelinnumero N/A
www https://www.rauma.fi/vapaa-aika-ja-liikunta/liikunta/sisaliikuntatilat/kuntosalit/

Kourujärven Kuntosali on suosittu liikuntapaikka, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kuntoilun ystäville. Kuntosali sijaitsee Kourujärven alueella, ja se on tunnettu laadukkaista laitteistaan sekä ammattitaitoisesta henkilökunnastaan.

Palvelut ja tilat

Kourujärven Kuntosali tarjoaa kattavat palvelut niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Salilta löytyy laaja valikoima kardio- ja voimailulaitteita, vapaapainoalue, ryhmäliikuntatilat sekä sauna. Lisäksi asiakkaiden käytössä on henkilökohtainen valmennus ja ravintoneuvonta.

Hinnasto

Kuntosali tarjoaa erilaisia jäsenyyksiä ja hintavaihtoehtoja, jotka sopivat eri tarpeisiin ja budjetteihin:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  • Vuosisopimus: 300 euroa vuodessa (säästä 60 euroa)
  • Kertamaksu: 10 euroa
  • Opiskelija-alennus: -15% normaalihinnoista

Ryhmäliikuntatunnit

Kourujärven Kuntosalilla järjestetään viikoittain useita ryhmäliikuntatunteja, jotka sisältyvät jäsenyyden hintaan. Tunteja on tarjolla monipuolisesti eri tasoille ja makuun, kuten jooga, spinning ja zumba.

Sijainti ja aukioloajat

Kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla Kourujärvellä, osoitteessa Kuntosalikuja 1. Kuntosali on avoinna joka päivä klo 05:00 – 23:00, joten treenaamaan pääsee joustavasti omien aikataulujen mukaan.

Lisätietoja

Lisätietoja Kourujärven Kuntosalista, sen palveluista ja jäsenyyksistä löydät kuntosalin verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Kourujärven Kuntosali

Kourujärven Kuntosali on erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukkaita kuntosalipalveluita ja hyvää asiakaspalvelua. Tule mukaan yhteisöön ja kohota kuntoasi viihtyisässä ja inspiroivassa ympäristössä!

hero-image-3