Pikkulahden ulkokuntosali | jäsenmaksu 0€/kk | Raahe

Kertamaksu? 0€
Kuukausihinta? 0€
Arvostelut N/A/5 - N/A arvostelua
Osoite Kaupunginlahdenkatu 8, Raahe
Puhelinnumero N/A
www https://www.raahe.fi/liikuntapaikat/pikkulahden-ulkokuntosali

Pikkulahden ulkokuntosali on suosittu ulkoilmafitnessalue, joka sijaitsee kauniissa ympäristössä Pikkulahden rannan tuntumassa. Kuntosali tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kuntoiluun ja ulkoiluun kaikenikäisille käyttäjille. Alue on suunniteltu niin, että se palvelee niin aloittelijoita kuin kokeneempiakin kuntoilijoita.

Palvelut ja varusteet

Pikkulahden ulkokuntosalilla on laaja valikoima erilaisia kuntoiluvälineitä, jotka on suunniteltu kestämään ulkoilman olosuhteita. Välineistöön kuuluu muun muassa:

  • Käsipainot
  • Kuntoilutangot
  • Leuanvetotelineet
  • Punnerruspenkit
  • Vatsalihaspenkit

Hinnat

Pikkulahden ulkokuntosali on kaikille avoin ja täysin ilmainen käyttää. Ei kuukausimaksuja tai kertamaksuja, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon kaikille kuntotasosta riippumatta.

Sijainti ja saavutettavuus

Kuntosali sijaitsee Pikkulahden rannalla, jonne on helppo pääsy julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Alueella on myös hyvät pysäköintimahdollisuudet.

Käyttäjäkokemukset

Käyttäjien palautteen mukaan Pikkulahden ulkokuntosali on erittäin toimiva ja hyvin ylläpidetty. Käyttäjät arvostavat erityisesti sen monipuolisuutta ja sitä, että se on avoinna ympäri vuoden.

Lisätietoja

Lisätietoja Pikkulahden ulkokuntosalista voit lukea Pikkulahden virallisilta verkkosivuilta.

Kuntosali on avoinna joka päivä aamusta iltaan, ja se on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen turvallinen ja viihtyisä ympäristö kuntoiluun. Tervetuloa nauttimaan liikunnasta ja raikkaasta ulkoilmasta Pikkulahden ulkokuntosalilla!

hero-image-3