Qvick Fit | jäsenmaksu 30€/kk | Pirkkala

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut N/A/5 - N/A arvostelua
Osoite Kreetankuja 4 B 10
Puhelinnumero N/A
www https://www.qvickfit.com/

Qvick Fit on moderni kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Kuntosalin laitteisto on uusinta teknologiaa ja tilat on suunniteltu tukemaan tehokasta harjoittelua. Qvick Fit tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden treenata sekä itsenäisesti että ryhmässä ammattitaitoisten ohjaajien johdolla.

Palvelut ja tilat

Qvick Fitissä on laaja valikoima erilaisia harjoitteluvälineitä, kuten käsipainoja, kyykkytelineitä, juoksumattoja ja monitoimilaitteita. Lisäksi kuntosalilla on erilliset alueet vapaapainoharjoittelulle, kardiolaitteille ja venyttelylle. Ryhmäliikuntatunteja järjestetään säännöllisesti, ja ne kattavat muun muassa spinningin, zumban, pilateksen ja joogan.

Hinnasto

Qvick Fit tarjoaa erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan eri asiakkaiden tarpeita. Alla on esitelty suosituimmat jäsenyysvaihtoehdot:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa. Sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille.
  • Vuosisopimus: 300 euroa vuodessa. Sisältää kaikki kuukausijäsenyyden edut, mutta edullisemmin pitkäaikaisille käyttäjille.
  • Kertamaksu: 10 euroa. Mahdollistaa yhden päivän täyden pääsyn kuntosalin palveluihin.

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja Qvick Fitin palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät kuntosalin verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Qvick Fitin kotisivu

Qvick Fit on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen korkealaatuisia palveluita ja varmistamaan, että jokainen käynti kuntosalilla on inspiroiva ja tuloksellinen. Tervetuloa kokeilemaan!

hero-image-3