Personal Trainer ja Ravintovalmentaja Junnu Eskelinen | jäsenmaksu 70€/kk | Oulu

Kertamaksu? Ei ole mahdollista maksaa kertakäynnistä kuntosalilla.€
Kuukausihinta? 70€
Arvostelut 5/5 - 26 arvostelua
Osoite Orsitie 2, Oulu
Puhelinnumero +358 40 7626629
www https://www.ptjunnu.fi/

Kuntosalimaailma laajenee jatkuvasti, ja yksi kiinnostavista vaihtoehdoista on Personal Trainer ja Ravintovalmentaja Junnu Eskelisen vetämä kuntosali. Junnu Eskelinen on tunnettu asiantuntemuksestaan sekä henkilökohtaisessa valmennuksessa että ravintoneuvonnassa, mikä tekee hänen kuntosalistaan erinomaisen valinnan niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille.

Palvelut ja Hinnat

Junnu Eskelisen kuntosali tarjoaa monipuolisia palveluita, jotka sopivat eri tavoitteita ja tarpeita omaaville asiakkaille. Alla on listattu joitakin keskeisiä palveluita ja niiden hintoja:

  • Henkilökohtainen valmennus: Alkaen 60€/tunti
  • Ryhmävalmennus: Alkaen 15€/henkilö
  • Ravintoneuvonta: Alkaen 50€/konsultaatio
  • Kuukausijäsenyys: Alkaen 70€/kuukausi

Kuukausijäsenyys sisältää pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille. Lisäksi jäsenet saavat alennuksia henkilökohtaisista valmennuksista ja ravintoneuvonnasta.

Lisätietoja ja Yhteystiedot

Lisätietoja palveluista, aikatauluista ja erikoistarjouksista löydät Junnu Eskelisen kuntosalin virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosaliin puhelimitse tai sähköpostitse.

Klikkaa tästä siirtyäksesi Junnu Eskelisen kuntosalin verkkosivuille

Junnu Eskelisen kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla, mikä tekee siitä helposti saavutettavan niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin. Kuntosalilla on myös ilmaisia parkkipaikkoja asiakkaiden käytössä.

Kuntosalin ympäristö on suunniteltu tukemaan asiakkaiden tavoitteita ja tarjoamaan parhaat mahdolliset olosuhteet niin fyysiseen harjoitteluun kuin henkiseenkin hyvinvointiin. Modernit laitteet, viihtyisät tilat ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat, että jokainen treenikerta on sekä tehokas että nautinnollinen.

Olipa tavoitteesi sitten painonpudotus, lihasmassan kasvattaminen tai yleinen kunnon kohottaminen, Junnu Eskelinen ja hänen tiiminsä ovat valmiita auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi turvallisesti ja tehokkaasti.

hero-image-3