Pilates Espoo Oy | jäsenmaksu 250€/kk | Espoo

Kertamaksu? Yksittäinen käynti kuntosalilla ei ole mahdollista.€
Kuukausihinta? 250€
Arvostelut 5/5 - 15 arvostelua
Osoite Ukkohauentie 11-13 A, Espoo
Puhelinnumero N/A
www https://www.pilatesespoo.fi/

Pilates Espoo Oy on kuntokeskus, joka tarjoaa monipuolisia palveluita pilateksen harrastajille Espoon alueella. Keskus on erikoistunut pilatekseen, tarjoten sekä ryhmäliikuntatunteja että yksityisopetusta. Kuntokeskus on tunnettu ammattitaitoisista ohjaajistaan ja viihtyisästä ympäristöstään.

Palvelut

  • Alkeiskurssit
  • Jatkotason ryhmät
  • Yksityistunnit
  • Erityisryhmille suunnatut tunnit

Hinnat

Kuntokeskuksen hinnasto on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta ja vaihtoehtoja eri tarpeisiin. Alla on esimerkkejä hinnoista:

  1. Alkeiskurssi (10 tuntia) – 150 euroa
  2. Jatkotason ryhmät (10 tuntia) – 200 euroa
  3. Yksityistunti (1 tunti) – 60 euroa
  4. 10 kerran kortti (voimassa 6 kuukautta) – 250 euroa

Sijainti ja yhteystiedot

Pilates Espoo Oy sijaitsee keskeisellä paikalla Espoossa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Kuntokeskuksessa on myös ilmaisia parkkipaikkoja asiakkaille.

Lisätietoja

Lisätietoja kursseista, aikatauluista ja ilmoittautumisesta löydät kuntokeskuksen verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan keskuksen asiakaspalveluun.

Pilates Espoo Oy:n kotisivu

Kuntokeskus on avoinna maanantaista perjantaihin klo 7:00 – 21:00 ja lauantaisin klo 9:00 – 15:00. Sunnuntaisin keskus on suljettu.

Pilates Espoo Oy tarjoaa laadukasta pilatesopetusta kaikenikäisille ja -tasoisille harrastajille. Kokeneet ohjaajat ja hyvin varusteltu keskus takaavat, että jokainen asiakas saa henkilökohtaista ja ammattitaitoista ohjausta. Tule mukaan kehittämään kehonhallintaa ja parantamaan hyvinvointiasi!

hero-image-3