Fit Pietarsaari | jäsenmaksu 30€/kk | Pietarsaari

Kertamaksu? 80€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4.9/5 - 53 arvostelua
Osoite Ristisuonkuja 2, Pietarsaari
Puhelinnumero +358 50 5536731
www https://www.pietarsaari.ole.fit/

Fit Pietarsaari on moderni kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille Pietarsaaressa. Kuntosali on tunnettu laadukkaista laitteistaan, ammattitaitoisesta henkilökunnastaan ja viihtyisästä ympäristöstään.

Palvelut

Fit Pietarsaari tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Palveluihin kuuluvat muun muassa:

  • Ryhmäliikuntatunnit, kuten jooga, pilates ja spinning
  • Henkilökohtainen valmennus
  • Fysioterapia
  • Wellness- ja ravintoneuvonta

Hinnat

Kuntosalin jäsenyysvaihtoehdot on suunniteltu joustaviksi, jotta jokainen löytäisi itselleen sopivan tavan liittyä Fit Pietarsaaren yhteisöön. Alla on esimerkkejä eri jäsenyyspaketeista:

  1. Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  2. Vuosisopimus: 300 euroa vuodessa (säästä 60 euroa)
  3. 10-kerran kortti: 80 euroa

Sijainti ja yhteystiedot

Fit Pietarsaari sijaitsee keskeisellä paikalla Pietarsaaressa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Kuntosalilla on myös ilmaisia parkkipaikkoja asiakkaiden käytössä.

Lisätietoja

Lisätietoja Fit Pietarsaaren palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät kuntosalin verkkosivuilta. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia asiakaspalveluun.

Fit Pietarsaari -verkkosivusto

Fit Pietarsaari on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen kuntoilukokemuksen ja auttamaan heitä saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteensa. Tervetuloa mukaan!

hero-image-3