Motivus | jäsenmaksu 50€/kk | Helsinki

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 5/5 - 61 arvostelua
Osoite Sisäänkäynti Konepajan sisäpihalta (Konepajanpasaasi, Traverssikuja 3, Helsinki
Puhelinnumero N/A
www https://www.motivus.fi/

Motivus-kuntosalit tarjoavat monipuoliset puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Motivus-ketju on tunnettu laadukkaista palveluistaan ja viihtyisistä tiloistaan, jotka sijaitsevat keskeisillä paikoilla eri puolilla Suomea.

Palvelut ja tilat

Motivus-kuntosaleilla on tarjolla laaja valikoima moderneja kuntolaitteita, ryhmäliikuntatunteja sekä henkilökohtaista valmennusta. Kuntosalit on varustettu uusimmilla kardio- ja voimailulaitteilla, ja lisäksi tiloista löytyy sauna, jossa voi rentoutua harjoittelun päätteeksi.

Hinnasto

Motivus tarjoaa erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan eri asiakkaiden tarpeita. Alla on esimerkkejä jäsenyyksien hinnoista:

  • Kuukausijäsenyys: 50 euroa kuukaudessa
  • Vuosisopimus: 500 euroa vuodessa (säästä 100 euroa)
  • Opiskelija-alennus: 10% normaalihinnoista
  • Päiväkortti: 10 euroa

Ryhmäliikuntatunnit

Motivus tarjoaa laajan valikoiman ryhmäliikuntatunteja, jotka sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille. Tunteja järjestetään aamusta iltaan, ja ne kattavat kaiken aerobisesta harjoittelusta joogaan ja tanssiin.

Henkilökohtainen valmennus

Jos kaipaat henkilökohtaista ohjausta ja tukea tavoitteidesi saavuttamiseksi, Motivus-kuntosalin sertifioidut personal trainerit ovat apunasi. He räätälöivät harjoitusohjelmat yksilöllisesti, ottaen huomioon kuntoilutavoitteesi ja mahdolliset rajoitteesi.

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja Motivus-kuntosaleista, niiden sijainneista ja palveluista löydät heidän virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan haluamaasi toimipisteeseen.

Klikkaa tästä vieraillaksesi Motivus-kuntosalin verkkosivulla

hero-image-3