Sports Pavilion Gym | jäsenmaksu 30€/kk | Lovisa

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut N/A/5 - N/A arvostelua
Osoite Urheilutie 25, Loviisa
Puhelinnumero N/A
www https://www.loviisa.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/harrastukset-ja-vapaa-aika/liikunta-ja-ulkoilu/liikuntapaikat-ja-tilat/sisaliikuntapaikat/

Sports Pavilion Gym on moderni ja monipuolinen kuntosali, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja laitteita kaiken tasoisille kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla, mikä tekee siitä helposti saavutettavan niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin.

Palvelut ja Laitteet

Sports Pavilion Gym tarjoaa asiakkailleen uusimmat kuntosalilaitteet sekä monipuoliset ryhmäliikuntatunnit. Kuntosalilta löytyy kardiolaitteita, painonnostovälineitä, toiminnallisen harjoittelun alue sekä venyttelyalue. Ryhmäliikuntatunteihin kuuluu muun muassa jooga, pilates, spinning ja Zumba.

Hinnasto

Kuntosalin jäsenyysvaihtoehdot on suunniteltu eri tarpeisiin ja budjetteihin sopiviksi. Alla on esitelty suosituimmat jäsenyysvaihtoehdot:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  • Vuotuinen jäsenyys: 300 euroa vuodessa (säästä 60 euroa)
  • Päiväpassi: 10 euroa

Lisäksi tarjolla on opiskelija- ja eläkeläisalennuksia. Tarkemmat tiedot ja ehdot löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Lisätietoja ja Yhteystiedot

Lisätietoja palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät kuntosalin virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Klikkaa tästä siirtyäksesi Sports Pavilion Gymin verkkosivuille

Sports Pavilion Gym on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita palveluita ja ympäristön, jossa jokainen voi tuntea olevansa tervetullut ja saavuttaa henkilökohtaiset kuntoilutavoitteensa.

hero-image-3