Saukkolan kuntosali | jäsenmaksu 30€/kk | Lohja

Kertamaksu? 8€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4.3/5 - 11 arvostelua
Osoite Turuntie 2109, Saukkola
Puhelinnumero N/A
www https://www.lohjanliikuntakeskus.fi/liikuntapaikat/sisaliikuntapaikat/kuntosalit/

Saukkolan kuntosali on suosittu liikuntapaikka, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kuntoilun ystäville. Kuntosali sijaitsee Saukkolan alueella, ja se on tunnettu laadukkaista laitteistaan sekä ammattitaitoisesta henkilökunnastaan.

Palvelut ja varustelu

Saukkolan kuntosali tarjoaa kattavat palvelut niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalin varusteluun kuuluu uusimmat kardio- ja voimailulaitteet, vapaat painot sekä monipuoliset ryhmäliikuntatunnit. Lisäksi kuntosalilla on sauna ja hierontapalvelut, jotka tarjoavat loistavan mahdollisuuden rentoutumiseen harjoittelun lomassa.

Hinnasto

Saukkolan kuntosalin jäsenyysvaihtoehdot ovat joustavia, ja ne on suunniteltu sopimaan erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esitelty muutamia suosituimpia jäsenyyspaketteja:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  • Vuosisopimus: 300 euroa vuodessa (säästä 60 euroa)
  • 10-kerran kortti: 70 euroa
  • Päiväkäynti: 8 euroa

Lisäksi Saukkolan kuntosali tarjoaa opiskelija- ja eläkeläisalennuksia. Tarkemmat tiedot ja kaikki hinnat löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Sijainti ja aukioloajat

Saukkolan kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla Saukkolassa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Kuntosali on avoinna joka päivä kello 05:00 – 23:00, mikä mahdollistaa joustavan aikataulutuksen harjoittelulle.

Lisätietoja

Lisätietoja Saukkolan kuntosalista, sen palveluista ja jäsenyyksistä saat käymällä kuntosalin verkkosivuilla tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Verkkosivut löydät tästä.

Saukkolan kuntosali on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita palveluita ja edistämään terveellistä elämäntapaa kaikille asiakkailleen. Tervetuloa liikkumaan ja nauttimaan monipuolisista palveluista!

hero-image-3