Hämeenlinna indoor swimming pool | jäsenmaksu 50€/kk | Hämeenlinna

Kertamaksu? 8€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 4.3/5 - 1120 arvostelua
Osoite Uimarinkatu 14, Hämeenlinna
Puhelinnumero +358 3 6212428
www https://www.liikuntahallit.fi/liikuntapaikat/uimahallit/hameenlinnan-uimahalli/

Hämeenlinnan sisäuimahalli tarjoaa monipuoliset palvelut niin uimareille kuin kuntoilijoille. Uimahallin yhteydessä toimii myös kuntosali, joka on varustettu nykyaikaisilla laitteilla ja tarjoaa loistavat puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille.

Palvelut ja varustelu

Kuntosali sisältää laajan valikoiman kardio- ja voimailulaitteita, vapaapainoalueen sekä tilan ryhmäliikuntatunneille. Käytettävissä on myös sauna ja uimahallin palvelut, jotka ovat erinomainen lisä rentouttavaan treenikokemukseen.

Hinnasto

  • Kertamaksu: 8 euroa
  • 10 kerran kortti: 70 euroa
  • Kuukausikortti: 50 euroa
  • Vuotuinen jäsenyys: 480 euroa

Lisäksi uimahallin ja kuntosalin yhteiskäyttöön on saatavilla erilaisia yhdistelmälippuja, jotka tarjoavat edullisemman pääsyn molempiin tiloihin.

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja aukioloajoista, ryhmäliikuntatunneista ja muista palveluista löydät uimahallin virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan uimahallin asiakaspalveluun.

Hämeenlinnan sisäuimahalli ja kuntosali – viralliset verkkosivut

Kuntosalin sijainti on keskeinen, ja se on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Hallin yhteydessä on myös ilmaisia parkkipaikkoja asiakkaiden käyttöön.

Tervetuloa nauttimaan monipuolisista liikuntapalveluista Hämeenlinnan sisäuimahallin yhteydessä toimivaan kuntosaliin!

hero-image-3