Kuntokeskus Liikku Lappeenranta | jäsenmaksu 29.9€/kk | Lappeenranta

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 29.9€
Arvostelut 4.7/5 - 6 arvostelua
Osoite Snellmaninkatu 5, Lappeenranta
Puhelinnumero N/A
www https://www.liikku.fi/kuntosali/lappeenranta/

Kuntokeskus Liikku Lappeenranta on moderni ja monipuolinen kuntosali, joka tarjoaa laadukkaat puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntokeskus sijaitsee Lappeenrannan sydämessä, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla.

Palvelut ja Varustelu

Kuntokeskus Liikku Lappeenranta tarjoaa kattavat palvelut kuntoilun tueksi. Kuntosalin varusteluun kuuluu uusimmat kardio- ja voimailulaitteet, vapaat painot sekä monipuoliset ryhmäliikuntatunnit. Lisäksi keskuksessa on saunaosasto, jossa voi rentoutua harjoittelun päätteeksi.

Hinnasto

Kuntokeskus Liikku Lappeenranta tarjoaa joustavia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esitelty suosituimmat jäsenyysvaihtoehdot:

  • Kuukausijäsenyys: 29,90 €/kk – Sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille.
  • Vuosisopimus: 24,90 €/kk (12 kk sitoutuminen) – Edullisempi vaihtoehto pitkäaikaisille käyttäjille.
  • Kertamaksu: 10 € – Mahdollisuus käyttää kuntokeskusta kertaluonteisesti ilman jäsenyyttä.

Ryhmäliikunta

Kuntokeskus tarjoaa laajan valikoiman ryhmäliikuntatunteja, jotka sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille. Tunnit sisältävät muun muassa joogaa, pilatesta, spinningiä ja Zumbaa. Aikataulut ja lisätiedot löytyvät keskuksen verkkosivuilta.

Sijainti ja Yhteystiedot

Kuntokeskus Liikku Lappeenranta sijaitsee osoitteessa Esimerkkikatu 123, 53100 Lappeenranta. Keskus on avoinna joka päivä klo 05:00 – 23:00. Lisätietoja ja yhteystiedot löytyvät kuntokeskuksen verkkosivuilta.

Kuntokeskus Liikku Lappeenranta on erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukkaita palveluita, monipuolista varustelua ja hyvää sijaintia. Tule tutustumaan ja löydä oma tapasi liikkua!

hero-image-3