Kuntokeskus Liikku Joensuu Raatekangas | jäsenmaksu 29.9€/kk | Joensuu

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 29.9€
Arvostelut 4.5/5 - 58 arvostelua
Osoite Raatekankaantie 4, Joensuu
Puhelinnumero N/A
www https://www.liikku.fi/kuntosali/joensuu-raatekangas/

Kuntokeskus Liikku Joensuu Raatekangas on suosittu kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Keskus sijaitsee Joensuun Raatekankaalla, helposti saavutettavassa paikassa lähellä muita palveluita.

Palvelut

Kuntokeskus tarjoaa laajan valikoiman laitteita ja palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Keskus on varustettu uusimmilla kardio- ja voimailulaitteilla, ja siellä on tarjolla myös ryhmäliikuntatunteja, jotka sisältävät muun muassa joogaa, pilatesta ja spinningiä.

Hinnat

Kuntokeskus Liikku Joensuu Raatekangas tarjoaa joustavia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esimerkkejä jäsenyyshinnoista:

  • Kuukausijäsenyys: 29,90 €/kk
  • Vuosisopimus: 24,90 €/kk (12 kk sitoutuminen)
  • Kertamaksu: 10 €/kerta

Lisätiedot ja yhteystiedot

Lisätietoja kuntokeskuksesta ja sen palveluista löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan keskukseen puhelimitse tai sähköpostitse.

Kuntokeskus Liikku Joensuu Raatekangas – Viralliset verkkosivut

Kuntokeskus Liikku Joensuu Raatekangas on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista kuntokeskusta Joensuussa. Sen kattavat palvelut ja joustavat jäsenyysvaihtoehdot tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niin satunnaisille kuntoilijoille kuin vakituisille treenaajillekin.

hero-image-3