Kuntokeskus Liikku Joensuu Keskusta | jäsenmaksu 29.9€/kk | Joensuu

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 29.9€
Arvostelut 5/5 - 5 arvostelua
Osoite Kauppakatu 29, Joensuu
Puhelinnumero N/A
www https://www.liikku.fi/kuntosali/joensuu-keskusta/

Kuntokeskus Liikku Joensuu Keskusta on suosittu kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Keskus sijaitsee Joensuun ydinkeskustassa, mikä tekee siitä helposti saavutettavan niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin.

Palvelut

Kuntokeskus tarjoaa laajan valikoiman laitteita ja palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalin lisäksi keskuksesta löytyy ryhmäliikuntatunteja, henkilökohtaista valmennusta ja wellness-palveluita kuten hierontaa.

Hinnat

Kuntokeskus Liikku Joensuu Keskusta tarjoaa joustavia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu eri tarpeisiin ja budjetteihin sopiviksi:

  • Kuukausijäsenyys: 29,90 €/kk – sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille.
  • Vuosisopimus: 24,90 €/kk (12 kk sitoutuminen) – edullisempi vaihtoehto pitkäaikaisille käyttäjille.
  • Kertamaksu: 10 € – mahdollisuus käyttää kuntokeskuksen palveluita ilman jäsenyyttä.

Sijainti ja aukioloajat

Kuntokeskus sijaitsee osoitteessa Keskustie 123, 80100 Joensuu. Kuntokeskus on avoinna joka päivä klo 05:00 – 23:00, mikä mahdollistaa joustavan aikataulutuksen harjoittelulle.

Lisätietoja

Lisätietoja kuntokeskuksesta ja sen tarjoamista palveluista löydät heidän virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan keskuksen asiakaspalveluun.

Kuntokeskus Liikku Joensuu Keskusta

Kuntokeskus Liikku Joensuu Keskusta on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät kattavia kuntoilupalveluita Joensuun alueella. Sen monipuoliset palvelut ja joustavat jäsenyysvaihtoehdot tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niin satunnaisille kävijöille kuin vakituisillekin kuntoilijoille.

hero-image-3