Kuntokeskus Liikku Haukipudas | jäsenmaksu 29.9€/kk | Oulu

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 29.9€
Arvostelut 4.5/5 - 51 arvostelua
Osoite Kirkkotie 1, Haukipudas
Puhelinnumero N/A
www https://www.liikku.fi/kuntosali/haukipudas/

Kuntokeskus Liikku Haukipudas on suosittu kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Keskus sijaitsee Haukiputaalla, ja se on tunnettu laadukkaista laitteistaan sekä viihtyisästä ympäristöstään.

Palvelut ja Varustelu

Kuntokeskus Liikku Haukipudas tarjoaa kattavat palvelut niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalin varusteluun kuuluu uusimmat kardio- ja voimailulaitteet, vapaapainoalue, toiminnallisen harjoittelun alue sekä ryhmäliikuntatilat. Lisäksi keskuksessa on sauna ja asiakkaiden käytössä on maksuton pysäköinti.

Hinnasto

Kuntokeskus Liikku Haukipudas tarjoaa joustavia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka sopivat eri tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esimerkkejä jäsenyyshinnoista:

  • Kuukausijäsenyys: 29,90 €/kk
  • Vuosisopimus: 24,90 €/kk (12 kk sitoutuminen)
  • Kertamaksu: 10 €/kerta

Lisäksi keskus tarjoaa opiskelija-, seniori- ja yritysalennuksia. Tarkemmat tiedot ja kaikki hinnat löytyvät kuntokeskuksen verkkosivuilta.

Sijainti ja Aukioloajat

Kuntokeskus Liikku Haukipudas sijaitsee keskeisellä paikalla Haukiputaalla, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Kuntosali on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa, joten voit treenata juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Lisätietoja

Lisätietoja Kuntokeskus Liikku Haukiputaan palveluista, jäsenyyksistä ja aukioloajoista saat käymällä heidän verkkosivuillaan. Verkkosivut tarjoavat kattavasti tietoa ja mahdollisuuden myös jäsenyyden online-rekisteröintiin.

Kuntokeskus Liikku Haukipudas – Verkkosivut

Kuntokeskus Liikku Haukipudas on erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukkaita kuntosalipalveluita ja hyvää asiakaspalvelua. Tule ja koe monipuoliset treenimahdollisuudet itse!

hero-image-3