Kuntokeskus Liikku | jäsenmaksu 19.9€/kk | Riihimäki

Kertamaksu? 8€
Kuukausihinta? 19.9€
Arvostelut 4.6/5 - 41 arvostelua
Osoite Etelän Viertotie 2, Riihimäki
Puhelinnumero N/A
www https://www.liikku.fi/

Kuntokeskus Liikku on suosittu kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Keskus on tunnettu edullisista hinnoistaan ja laadukkaista laitteistaan, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin treenaajille.

Palvelut

Kuntokeskus Liikku tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka kattavat erilaiset ryhmäliikuntatunnit, henkilökohtaisen valmennuksen sekä vapaan kuntosaliharjoittelun. Keskus on varustettu modernilla kardio- ja voimailulaitteistolla.

Hinnat

Kuntokeskus Liikku pyrkii tarjoamaan jäsenyydet kilpailukykyiseen hintaan. Alla on esimerkkejä erilaisista jäsenyysvaihtoehdoista:

  • Kuukausijäsenyys: 19,90 €/kk – Sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunteihin.
  • Vuosisopimus: 16,90 €/kk (12 kk sitoutuminen) – Edullisempi vaihtoehto pitkäaikaisille käyttäjille.
  • Kertamaksu: 8 € – Mahdollisuus käyttää kuntokeskuksen palveluita yhden päivän ajan.

Sijainti ja aukioloajat

Kuntokeskus Liikku sijaitsee keskeisellä paikalla, mikä tekee siitä helposti saavutettavan julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Kuntosali on avoinna joka päivä klo 05:00 – 23:00, joten voit treenata juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Lisätietoja

Lisätietoja Kuntokeskus Liikun palveluista, jäsenyyksistä ja aukioloajoista löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Kuntokeskus Liikun verkkosivut

Kuntokeskus Liikku on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät kattavia palveluita ja modernia kuntosalia kohtuulliseen hintaan. Tule mukaan yhteisöön ja aloita matkasi kohti terveellisempää elämää jo tänään!

hero-image-3