Kuntokeskus Liikku | jäsenmaksu 29.9€/kk | Kangasala

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 29.9€
Arvostelut 4.5/5 - 31 arvostelua
Osoite Mäkirinteentie 4, Kangasala
Puhelinnumero N/A
www https://www.liikku.fi/

Kuntokeskus Liikku on suosittu kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille ja -kuntoisille ihmisille. Kuntokeskus on tunnettu laadukkaista laitteistaan, ammattitaitoisesta henkilökunnastaan sekä viihtyisästä ympäristöstään.

Palvelut

Kuntokeskus Liikku tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Palveluihin kuuluvat muun muassa:

  • Ryhmäliikuntatunnit, kuten jooga, pilates ja spinning
  • Henkilökohtainen valmennus ja kuntotestaus
  • Modernit kardio- ja voimailulaitteet
  • Sauna- ja pukuhuonetilat
  • Online-treeniohjelmat ja -valmennukset

Hinnat

Kuntokeskus Liikku tarjoaa joustavia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu eri tarpeisiin ja budjetteihin sopiviksi. Alla on esimerkkejä jäsenyyshinnoista:

  1. Kuukausijäsenyys: 29,90 €/kk
  2. Vuosisopimus: 24,90 €/kk (12 kuukauden sitoutuminen)
  3. Kertamaksu: 10 €/kerta

Lisäksi tarjolla on alennuksia opiskelijoille, eläkeläisille ja ryhmille. Tarkemmat tiedot ja erikoistarjoukset löytyvät kuntokeskuksen verkkosivuilta.

Lisätietoja

Lisätietoja Kuntokeskus Liikun palveluista, aukioloajoista ja jäsenyyksistä saat käymällä heidän virallisilla verkkosivuillaan. Verkkosivuilla voit myös varata henkilökohtaisen valmennusajan tai ilmoittautua ryhmäliikuntatunneille.

Kuntokeskus Liikun viralliset verkkosivut

Kuntokeskus Liikku on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat parantaa kuntoaan, saavuttaa tavoitteensa ja nauttia aktiivisesta elämäntyylistä. Tutustu palveluihin ja liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!

hero-image-3