Kuntokeskus Liikku | jäsenmaksu 29,90€/kk | Rovaniemi

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 29,90€
Arvostelut 4.2/5 - 71 arvostelua
Osoite Lähteentie 20, Rovaniemi
Puhelinnumero N/A
www https://www.liikku.fi/

Kuntokeskus Liikku on suosittu kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kuntoilun ystäville. Kuntokeskus on tunnettu laadukkaista laitteistaan, ammattitaitoisesta henkilökunnastaan ja viihtyisästä ympäristöstään. Liikku tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden treenata 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.

Palvelut

Kuntokeskus Liikku tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Palveluihin kuuluvat:

  • Modernit kardiolaitteet
  • Laaja valikoima painonnostolaitteita ja vapaapainoja
  • Ryhmäliikuntatunnit, kuten jooga, pilates ja spinning
  • Henkilökohtainen valmennus ja ravintoneuvonta
  • Saunatilat ja hierontapalvelut

Hinnat

Kuntokeskus Liikku tarjoaa kilpailukykyiset hinnat, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esimerkkejä jäsenyyshinnoista:

  1. Kuukausijäsenyys: 29,90 euroa kuukaudessa
  2. Vuotuinen jäsenyys: 299 euroa vuodessa (säästä 59,80 euroa)
  3. Päiväkortti: 10 euroa

Lisäksi kuntokeskus tarjoaa opiskelija-, seniori- ja yritysalennuksia. Tarkemmat tiedot ja tarjoukset löytyvät kuntokeskuksen verkkosivuilta.

Lisätietoja

Lisätietoja Kuntokeskus Liikun palveluista, aukioloajoista ja jäsenyyksistä saat käymällä heidän verkkosivuillaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntokeskukseen puhelimitse tai sähköpostitse.

Kuntokeskus Liikun verkkosivut

Kuntokeskus Liikku on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja joustavaa paikkaa kuntoiluun. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut kuntoilija, Liikku tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan tavoitteidesi saavuttamiseksi.

hero-image-3