Kuntokeskus Liikku Hermia | jäsenmaksu 29.9€/kk | Tampere

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 29.9€
Arvostelut 4.1/5 - 50 arvostelua
Osoite Insinöörinkatu 41b, Tampere
Puhelinnumero N/A
www https://www.liikku.fi/

Kuntokeskus Liikku Hermia on moderni ja monipuolinen kuntosali, joka sijaitsee Hermian teknologiakeskuksessa. Kuntosali tarjoaa laadukkaat puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntokeskuksessa on laaja valikoima kuntosalilaitteita, ryhmäliikuntatunteja sekä henkilökohtaista valmennusta.

Palvelut ja Varustelu

Kuntokeskus Liikku Hermia tarjoaa monipuoliset palvelut, jotka täyttävät eri käyttäjien tarpeet. Käytössä on uusimmat kardio- ja voimailulaitteet, vapaapainoalue, toiminnallisen harjoittelun alue sekä venyttelyalue. Ryhmäliikuntatunneilla on tarjolla muun muassa joogaa, pilatesta, spinningiä ja Zumba®.

Hinnasto

Kuntokeskus Liikku Hermia tarjoaa useita jäsenyysvaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin:

  • Kuukausijäsenyys: 29,90 €/kk – sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille.
  • Vuosisopimus: 24,90 €/kk (12 kk sitoutuminen) – edullisempi vaihtoehto pitkäaikaisille käyttäjille.
  • Kertamaksu: 10 € – mahdollisuus käyttää kuntosalia ja osallistua ryhmäliikuntatunneille yhden päivän ajan.

Sijainti ja Aukioloajat

Kuntokeskus sijaitsee Hermian teknologiakeskuksessa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Kuntosali on avoinna joka päivä klo 05:00 – 23:00, mikä mahdollistaa joustavat harjoitusajat myös kiireisille ihmisille.

Lisätietoja

Lisätietoja Kuntokeskus Liikku Hermian palveluista, jäsenyyksistä ja aukioloajoista löydät heidän virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntokeskuksen asiakaspalveluun.

Kuntokeskus Liikku Hermian viralliset verkkosivut

Kuntokeskus Liikku Hermia on erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukkaita kuntosalipalveluita ja monipuolista liikuntatarjontaa. Tule mukaan ja koe kuntoilun ilo modernissa ympäristössä!

hero-image-3