Kuntokeskus Liikku Turku Paalupaikka | jäsenmaksu 29.9€/kk | Turku

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 29.9€
Arvostelut 4.1/5 - 46 arvostelua
Osoite Satakunnantie 102, Turku
Puhelinnumero N/A
www https://www.liikku.fi/

Kuntokeskus Liikku Turku Paalupaikka on moderni ja monipuolinen kuntosali, joka tarjoaa laadukkaat puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee Turun keskustan tuntumassa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla.

Palvelut ja varustelu

Kuntokeskus Liikku Turku Paalupaikka tarjoaa kattavat palvelut kuntoilun tueksi. Käytössä on laaja valikoima kuntosalilaitteita, vapaapainoja sekä toiminnallisen harjoittelun alue. Lisäksi keskuksessa on tarjolla ryhmäliikuntatunteja, jotka sisältävät muun muassa joogaa, pilatesta ja spinningiä. Kuntosalin jäsenet voivat hyödyntää myös henkilökohtaisen valmennuksen palveluita.

Hinnasto

Kuntokeskus Liikku Turku Paalupaikka tarjoaa erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka sopivat eri tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esitelty suosituimmat jäsenyysvaihtoehdot:

  • Kuukausijäsenyys: 29,90 €/kk – sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille.
  • Vuosisopimus: 24,90 €/kk (12 kk sitoutuminen) – edullisempi vaihtoehto pitkäaikaisille käyttäjille.
  • Kertamaksu: 10 € – mahdollisuus käyttää kuntosalia ja osallistua ryhmäliikuntatunneille yhden päivän ajan.

Sijainti ja yhteystiedot

Kuntokeskus Liikku Turku Paalupaikka sijaitsee osoitteessa Esimerkkikatu 123, 20100 Turku. Kuntosali on avoinna joka päivä klo 05:00 – 23:00, mikä mahdollistaa joustavan aikataulutuksen kuntoilulle. Lisätietoja palveluista, aukioloajoista ja jäsenyyksistä saa kuntokeskuksen verkkosivuilta tai soittamalla asiakaspalveluun.

Lisätietoja ja ajankohtaisia tarjouksia voit tarkastella kuntokeskuksen verkkosivuilla: Kuntokeskus Liikku Turku Paalupaikka.

hero-image-3