Kuntokeskus Liikku Varkaus | jäsenmaksu 29.9€/kk | Varkaus

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 29.9€
Arvostelut 4.4/5 - 8 arvostelua
Osoite Käsityökatu 21, Varkaus
Puhelinnumero N/A
www https://www.liikku.fi/

Kuntokeskus Liikku Varkaus on suosittu kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Keskus sijaitsee Varkauden sydämessä, helposti saavutettavassa paikassa, ja se on tunnettu laadukkaista laitteistaan sekä ystävällisestä palvelustaan.

Palvelut ja Varustelu

Kuntokeskus Liikku Varkaus tarjoaa laajan valikoiman kuntosalilaitteita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalin lisäksi keskuksessa on tarjolla ryhmäliikuntatunteja, joista löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun, kuten jooga, pilates, spinning ja Zumba. Keskus tarjoaa myös henkilökohtaista valmennusta ja ravintoneuvontaa.

Hinnasto

Kuntokeskus Liikku Varkaus tarjoaa joustavia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esitelty joitakin suosituimpia jäsenyyksiä:

  • Kuukausijäsenyys: 29,90 €/kk – sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille.
  • Vuosisopimus: 24,90 €/kk (12 kk sitoutuminen) – edullisempi vaihtoehto pitkäaikaisille käyttäjille.
  • Kertamaksu: 10 € – sopii satunnaisille kävijöille.

Lisätietoja ja Yhteystiedot

Lisätietoja Kuntokeskus Liikku Varkauden palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät heidän virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan keskukseen puhelimitse tai sähköpostitse.

Kuntokeskus Liikku Varkauden viralliset verkkosivut

Kuntokeskus Liikku Varkaus on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista kuntosalia Varkaudessa. Olitpa sitten kuntoilun aloittelija tai kokenut urheilija, Liikku tarjoaa sinulle sopivat puitteet tavoitteidesi saavuttamiseen.

hero-image-3