Kuntokeskus Luikku Porttipuisto | jäsenmaksu 50€/kk | Vantaa

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 4.4/5 - 40 arvostelua
Osoite Salpakuja 2, Vantaa
Puhelinnumero N/A
www https://www.liikku.fi/

Kuntokeskus Luikku Porttipuisto tarjoaa monipuoliset palvelut kuntoilun ystäville. Keskus sijaitsee Porttipuiston alueella, joka on tunnettu aktiivisesta elämäntyylistään ja hyvistä liikuntamahdollisuuksista.

Palvelut

Kuntokeskus tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Palveluihin kuuluvat muun muassa:

  • Monipuolinen kuntosali uusimmilla laitteilla
  • Ryhmäliikuntatunnit, kuten jooga, pilates ja spinning
  • Henkilökohtainen valmennus ja ravintoneuvonta
  • Hyvinvointipalvelut, kuten hieronta ja fysioterapia

Hinnat

Kuntokeskus Luikku Porttipuisto tarjoaa erilaisia jäsenyyksiä ja hintavaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan eri asiakkaiden tarpeita. Alla on esimerkkejä hinnoista:

  1. Kuukausijäsenyys: 50 euroa
  2. Vuosijäsenyys: 500 euroa (säästä 100 euroa)
  3. 10 kerran kortti: 80 euroa
  4. Päiväkäynti: 10 euroa

Lisätietoja jäsenyyksistä ja palveluista löytyy kuntokeskuksen verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan keskukseen puhelimitse tai sähköpostitse.

Lisätietoja

Lisätietoja Kuntokeskus Luikku Porttipuiston palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Klikkaa alla olevaa linkkiä:

Kuntokeskus Luikku Porttipuisto

Kuntokeskus Luikku Porttipuisto on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita palveluita ja ympäristön, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi ja saavuttaa omat kuntoilutavoitteensa.

hero-image-3