Häränsilmä Outdoor Gym | jäsenmaksu 30€/kk | Hollola

Kertamaksu? 5€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut N/A/5 - N/A arvostelua
Osoite Salpausselänkatu 7, Lahti
Puhelinnumero N/A
www https://www.lahti.fi/vapaa-aika/liikunta-ja-ulkoilu/ulkoliikuntapaikat/ulkokuntolaitteet/

Häränsilmä Outdoor Gym on ulkokuntosali, joka tarjoaa monipuoliset puitteet kuntoiluun raikkaassa ulkoilmassa. Kuntosali sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille.

Palvelut ja varusteet

Kuntosali tarjoaa laajan valikoiman ulkoliikuntavälineitä, jotka sopivat eri tyyppisiin harjoituksiin. Välineistöön kuuluu muun muassa:

  • Käsipainot
  • Kettlebellit
  • Leuanvetotangot
  • Punnerruspisteet
  • TRX-nauhat

Lisäksi alueella on useita juoksu- ja kävelypolkuja, jotka sopivat kestävyyskuntoiluun. Kuntosali järjestää myös ohjattuja ryhmäliikuntatunteja, jotka keskittyvät esimerkiksi kehonpainoharjoitteluun ja venyttelyyn.

Hinnat

Häränsilmä Outdoor Gym tarjoaa joustavia maksuvaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Alla on esimerkkejä hinnoittelusta:

  1. Kertamaksu: 5 euroa
  2. Kuukausikortti: 30 euroa
  3. Vuosikortti: 300 euroa

Kuukausi- ja vuosikortit tarjoavat rajattoman pääsyn kuntosalille ja kaikkiin sen palveluihin. Ryhmäliikuntatunnit ovat lisämaksuttomia kortinhaltijoille.

Lisätietoja

Lisätietoja Häränsilmä Outdoor Gymin palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät kuntosalin virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Klikkaa tästä siirtyäksesi Häränsilmä Outdoor Gymin kotisivulle

Kuntosalin sijainti ja ainutlaatuinen ulkoilma-konsepti tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ylläpitää ja kehittää fyysistä kuntoa luonnon helmassa. Tule ja koe Häränsilmä Outdoor Gym – terveytesi kiittää!

hero-image-3