Radiomäki Outdoor Gym | jäsenmaksu 0€/kk | Lahti

Kertamaksu? 0€
Kuukausihinta? 0€
Arvostelut N/A/5 - N/A arvostelua
Osoite Radiomäenkatu 43, Lahti
Puhelinnumero N/A
www https://www.lahti.fi/vapaa-aika/liikunta-ja-ulkoilu/ulkoliikuntapaikat/ulkokuntolaitteet/

Radiomäki Outdoor Gym on ulkokuntosali, joka sijaitsee Radiomäen alueella, tarjoten monipuoliset puitteet kuntoiluun raikkaassa ulkoilmassa. Kuntosali on suunniteltu kaikenikäisille ja -kuntoisille käyttäjille, ja se on avoinna ympäri vuorokauden.

Palvelut ja Välineet

Radiomäki Outdoor Gym tarjoaa laajan valikoiman kuntoiluvälineitä, jotka sopivat niin voima-, kestävyys- kuin liikkuvuusharjoitteluunkin. Kuntosalilta löytyy muun muassa leuanvetotankoja, dippi-telineitä, kahvakuulia, painolevyjä ja monipuolisia toiminnallisen harjoittelun välineitä.

Hinnat

Kuntosali on täysin maksuton kaikille käyttäjille. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka etsivät kustannustehokasta tapaa pitää yllä kuntoa ja terveyttä.

Käyttöehdot ja turvallisuus

Käyttäjien tulee noudattaa alueella voimassa olevia sääntöjä ja ohjeita, jotka on suunniteltu kaikkien turvallisuuden varmistamiseksi. On suositeltavaa, että käyttäjät pukeutuvat sään mukaisesti ja käyttävät kuntoilussa asianmukaisia varusteita.

Sijainti ja saavutettavuus

Radiomäki Outdoor Gym sijaitsee keskeisellä paikalla, ja se on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Lähialueella on myös runsaasti pysäköintitilaa.

Lisätietoja

Lisätietoja Radiomäki Outdoor Gymin palveluista ja aukioloajoista voi löytää kuntosalin virallisilta verkkosivuilta. Käy Radiomäki Outdoor Gymin kotisivulla saadaksesi ajankohtaiset tiedot ja uutiset.

Radiomäki Outdoor Gym on loistava paikka niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille, jotka haluavat nauttia ulkoilmassa treenaamisen vapaudesta ja monipuolisuudesta.

hero-image-3