Lady Line Rovaniemi | jäsenmaksu 45€/kk | Rovaniemi

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 45€
Arvostelut 4.6/5 - 62 arvostelua
Osoite Vapaudentie 2-4, Rovaniemi
Puhelinnumero +358 50 3830910
www https://www.ladyline.fi/fi/toimipisteet/rovaniemi

Lady Line Rovaniemi on naisten oma kuntokeskus, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kuntoilun ja hyvinvoinnin parissa. Keskus sijaitsee Rovaniemen keskustassa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla.

Palvelut

Lady Line tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka on suunniteltu erityisesti naisten tarpeisiin. Kuntosalin lisäksi tarjolla on ryhmäliikuntatunteja, henkilökohtaista valmennusta ja wellness-palveluita, kuten hierontaa ja fysioterapiaa.

Hinnasto

Lady Line Rovaniemi tarjoaa erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin:

  • Kuukausijäsenyys: 45 euroa kuukaudessa
  • 3 kuukauden jäsenyys: 120 euroa (40 euroa kuukaudessa)
  • 6 kuukauden jäsenyys: 210 euroa (35 euroa kuukaudessa)
  • Vuoden jäsenyys: 360 euroa (30 euroa kuukaudessa)

Lisäksi on mahdollista ostaa kertakäyntilippuja, jotka maksavat 10 euroa per käynti.

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja palveluista, aikatauluista ja jäsenyyksistä saat käymällä Lady Line Rovaniemen verkkosivuilla tai ottamalla yhteyttä suoraan keskukseen.

Voit vierailla heidän verkkosivulla tai soittaa asiakaspalveluun.

Arvostelut

Lady Line Rovaniemi on saanut asiakkailtaan kiitosta erityisesti ystävällisestä palvelusta, siististä ympäristöstä ja monipuolisesta tarjonnasta. Monet käyttäjät arvostavat myös keskuksen naisten ystävällistä ilmapiiriä ja ammattitaitoista henkilökuntaa.

Kuntokeskuksen suosio perustuu pitkälti sen kykyyn tarjota turvallinen ja inspiroiva ympäristö naisten kuntoiluun ja itsestään huolehtimiseen.

hero-image-3