LadyLine Kajaani | jäsenmaksu 45€/kk | Kajaani

Kertamaksu? 12€
Kuukausihinta? 45€
Arvostelut 4.7/5 - 10 arvostelua
Osoite Lönnrotinkatu 18, Kajaani
Puhelinnumero +358 50 5519011
www https://www.ladyline.fi/fi/toimipisteet/kajaani/

LadyLine Kajaani on naisten oma kuntokeskus, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kuntoilun ja hyvinvoinnin parissa. Keskus sijaitsee Kajaanin sydämessä, helposti saavutettavissa ja tarjoaa asiakkailleen viihtyisän ympäristön treenata.

Palvelut

LadyLine Kajaani tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille naisille. Palveluihin kuuluu ryhmäliikuntatunteja, henkilökohtaista valmennusta, kuntosalilaitteita sekä wellness-palveluita kuten hierontaa ja saunomista.

Hinnat

LadyLine Kajaanin jäsenyysvaihtoehdot ovat joustavia, ja ne on suunniteltu sopimaan erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esimerkkejä jäsenyyshinnoista:

  • Kuukausijäsenyys: 45 euroa kuukaudessa
  • 10-kerran kortti: 100 euroa
  • Päiväkortti: 12 euroa

Lisäksi tarjolla on erilaisia kampanjoita ja alennuksia, jotka vaihtelevat vuodenajan ja kampanjan mukaan.

Lisätietoja

Lisätietoja LadyLine Kajaanin palveluista, aikatauluista ja erikoistarjouksista löydät heidän virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan keskukseen puhelimitse tai sähköpostitse.

LadyLine Kajaani

Kuntokeskus on sitoutunut tarjoamaan turvallisen ja inspiroivan ympäristön kaikille naisille, jotka haluavat parantaa kuntoaan ja hyvinvointiaan. Tervetuloa tutustumaan!

hero-image-3