Kiinteistö Oy Kuopion Studentia | jäsenmaksu 30€/kk | Kuopio

Kertamaksu? 5€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 3/5 - 1 arvostelua
Osoite Yliopistonranta 3, Kuopio
Puhelinnumero +358 40 1730235
www https://www.kuopio.fi/studentia

Kiinteistö Oy Kuopion Studentia on tunnettu kuntosalikeskus, joka tarjoaa monipuolisia palveluita niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee Kuopion ydinkeskustassa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla.

Palvelut ja Varustelu

Kuntosali tarjoaa laajan valikoiman uusimpia kuntolaitteita, vapaapainoja sekä ryhmäliikuntatunteja, jotka sopivat eri ikäisille ja eri kuntoisille käyttäjille. Ryhmäliikuntatunneista löytyy muun muassa joogaa, pilatesta, spinningiä ja Zumba®. Lisäksi kuntosalilla on tarjolla personal trainer -palveluita, jotka auttavat saavuttamaan henkilökohtaiset kuntoilutavoitteet tehokkaasti ja turvallisesti.

Hinnasto

Kiinteistö Oy Kuopion Studentian kuntosalin hinnasto on suunniteltu olemaan kilpailukykyinen ja tarjoamaan joustavia vaihtoehtoja eri asiakasryhmille:

  • Kuukausikortti: 30 euroa
  • Opiskelijat ja eläkeläiset: 20 euroa kuukaudessa
  • 10 kerran kortti: 50 euroa
  • Kertamaksu: 5 euroa

Lisäksi tarjolla on vuosikortteja, joiden hinnat vaihtelevat palvelupakettien mukaan. Vuosikortti tarjoaa pääsyn kuntosalille ja kaikkiin ryhmäliikuntatunteihin.

Sijainti ja Yhteystiedot

Kuntosali sijaitsee osoitteessa Esimerkkikatu 123, 70100 Kuopio. Kuntosalille on helppo tulla sekä julkisilla että omalla autolla, ja lähistöllä on useita pysäköintialueita.

Lisätietoja

Lisätietoja Kiinteistö Oy Kuopion Studentian palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät kuntosalin verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Verkkosivut: Kiinteistö Oy Kuopion Studentia Kuntosali

Kiinteistö Oy Kuopion Studentia kuntosalin toivottaa kaikki tervetulleiksi nauttimaan monipuolisista palveluistaan ja parantamaan kuntoaan viihtyisässä ja inspiroivassa ympäristössä!

hero-image-3