Fit Kuopio | jäsenmaksu 30€/kk | Kuopio

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4.5/5 - 40 arvostelua
Osoite Saarijärventie 9, Kuopio
Puhelinnumero +358 50 3291817
www https://www.kuofit.fi/

Fit Kuopio on moderni ja monipuolinen kuntosali, joka tarjoaa laadukkaat puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee Kuopion keskustassa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla.

Palvelut

Fit Kuopio tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka täyttävät eri tasoiset kuntoilijoiden tarpeet. Kuntosalin laitteisto on uusinta teknologiaa ja se sisältää kardio- sekä painonnostolaitteita. Lisäksi tarjolla on ryhmäliikuntatunteja, jotka sisältävät muun muassa joogaa, pilatesta ja spinningiä.

Hinnat

Fit Kuopio tarjoaa erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka sopivat eri tarpeisiin ja budjetteihin:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  • Vuosisopimus: 300 euroa vuodessa (säästä 60 euroa)
  • Kertamaksu: 10 euroa

Lisätiedot ja yhteystiedot

Lisätietoja palveluista, aukioloajoista ja erityistarjouksista löydät Fit Kuopion verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Fit Kuopion kotisivu

Sijainti ja saavutettavuus

Fit Kuopio sijaitsee keskeisellä paikalla Kuopiossa, mikä tekee siitä helposti saavutettavan niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autollakin. Lähellä on useita pysäköintialueita ja hyvät bussiyhteydet.

Kuntosalin osoite on esimerkiksi: Kuntokatu 1, 70100 Kuopio.

Fit Kuopio on erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukkaita kuntosalipalveluita ja monipuolista liikuntatarjontaa. Tervetuloa kokeilemaan!

hero-image-3