Karkialammen kuntotalo | jäsenmaksu 30€/kk | Mikkeli

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4/5 - 56 arvostelua
Osoite Tyrjäntie 22, Mikkeli
Puhelinnumero +358 45 77318311
www https://www.kuntotalo.fi/

Karkialammen kuntotalo on suosittu kuntosali, joka sijaitsee kauniissa ympäristössä Karkialammen läheisyydessä. Kuntotalo tarjoaa monipuolisia palveluita niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille.

Palvelut

Karkialammen kuntotalossa on kattavat palvelut jokaisen tarpeisiin. Käytettävissä on laadukkaat kuntosalilaitteet, ryhmäliikuntatunnit, henkilökohtainen valmennus sekä sauna- ja oleskelutilat.

Hinnat

Kuntosalin käyttö on hinnoiteltu kilpailukykyisesti, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan laadukkaista palveluista. Alla on esitelty joitakin suosituimpia jäsenyysvaihtoehtoja:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  • Vuosisopimus: 300 euroa vuodessa (säästä 60 euroa)
  • Kertamaksu: 10 euroa

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatunneilla pääset nauttimaan monipuolisesta tarjonnasta, joka sisältää muun muassa joogaa, pilatesta ja spinningiä. Tunnit sopivat kaiken tasoisille kuntoilijoille.

Henkilökohtainen valmennus

Jos kaipaat yksilöllistä ohjausta ja tukea tavoitteidesi saavuttamiseen, Karkialammen kuntotalon kokeneet valmentajat ovat apunasi. Henkilökohtaisen valmennuksen hinta määräytyy valitun valmennuspaketin mukaan.

Lisätietoja

Lisätietoja Karkialammen kuntotalon palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät kuntosalin virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Karkialammen kuntotalon viralliset verkkosivut

Karkialammen kuntotalo toivottaa sinut tervetulleeksi nauttimaan monipuolisista palveluistaan ja ystävällisestä ilmapiiristä!

hero-image-3