Jerikonmäki Fitness Stairs | jäsenmaksu 50€/kk | Kirkkonummi

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 4.4/5 - 41 arvostelua
Osoite Kirkkonummi
Puhelinnumero N/A
www https://www.kirkkonummi.fi/kirkkonummiseikkailu/jerikonmaki

Jerikonmäki Fitness Stairs on moderni kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee Jerikonmäen sydämessä, helposti saavutettavassa paikassa lähellä julkisia kulkuyhteyksiä. Kuntosalin laitteet ovat uusinta teknologiaa ja tilat on suunniteltu tukemaan monipuolista harjoittelua.

Palvelut

Jerikonmäki Fitness Stairs tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneillekin kuntoilijoille. Palveluihin kuuluu:

  • Henkilökohtainen valmennus
  • Ryhmäliikuntatunnit, kuten jooga, pilates ja spinning
  • Kuntotestaukset ja kehonkoostumusmittaukset
  • Wellness- ja ravintoneuvonta

Hinnat

Kuntosalin jäsenyysvaihtoehdot on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta ja vaihtoehtoja eri tarpeisiin. Alla on esitelty suosituimmat jäsenyyspaketit:

  1. Kuukausijäsenyys: 50 euroa kuukaudessa – sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunteihin.
  2. Vuosisopimus: 500 euroa vuodessa – sisältää kaikki kuukausijäsenyyden edut sekä alennuksia henkilökohtaisesta valmennuksesta ja muista palveluista.
  3. Kertakäynti: 10 euroa – mahdollisuus käyttää kuntosalin palveluita yhden päivän ajan.

Lisätietoja

Lisätietoja Jerikonmäki Fitness Stairsin palveluista, aukioloajoista ja jäsenyyksistä löydät kuntosalin virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Jerikonmäki Fitness Stairsin kotisivu

Jerikonmäki Fitness Stairs on sitoutunut tarjoamaan laadukasta palvelua ja parhaat mahdolliset olosuhteet kuntoiluun ja hyvinvoinnin edistämiseen. Tervetuloa tutustumaan ja liittymään aktiiviseen yhteisöömme!

hero-image-3