Joensuun jooga | jäsenmaksu 75€/kk | Joensuu

Kertamaksu? 15€
Kuukausihinta? 75€
Arvostelut 5/5 - 1 arvostelua
Osoite Papinkatu, Joensuu
Puhelinnumero +358 50 3050724
www https://www.joensuunjooga.fi/

Joensuun Jooga on kuntosalikeskus, joka tarjoaa monipuolisia palveluita niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Keskus sijaitsee Joensuun sydämessä, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla.

Palvelut

Joensuun Jooga tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka kattavat erilaiset joogatyylit, pilateksen sekä meditaation. Keskus järjestää myös työpajoja ja erikoiskursseja, jotka keskittyvät esimerkiksi stressinhallintaan ja mindfulnessiin.

Hinnasto

Joensuun Jooga tarjoaa joustavia maksuvaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin:

  • Kertamaksu: 15 euroa/tunti
  • 10 kerran kortti: 130 euroa (voimassa 6 kuukautta)
  • Kuukausikortti: 75 euroa (rajoittamaton pääsy kaikkiin tunneille)
  • Vuositilaus: 700 euroa (rajoittamaton pääsy kaikkiin tunneille koko vuoden ajan)

Sijainti ja yhteystiedot

Joensuun Jooga sijaitsee osoitteessa Keskuskatu 10, 80100 Joensuu. Kuntosalille on helppo tulla sekä julkisilla että yksityisellä kulkuneuvolla, ja lähellä on useita pysäköintialueita.

Lisätietoja

Lisätietoja kursseista, aikatauluista ja erikoistarjouksista löydät Joensuun Joogan verkkosivuilta. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua sopivan kurssin valinnassa.

Joensuun Joogan verkkosivut

Joensuun Jooga on erinomainen paikka niin henkisen kuin fyysisen hyvinvoinnin edistämiseen. Tule tutustumaan ja löydä oma tapasi rentoutua ja voimistua Joensuun Joogassa!

hero-image-3