Delfort Areena Tervakosken liikuntahalli | jäsenmaksu 30€/kk | Janakkala

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4.5/5 - 56 arvostelua
Osoite Maunontie 1
Puhelinnumero N/A
www https://www.janakkala.fi/palvelut/liikunta/delfort-areena/

Delfort Areena on monipuolinen liikuntahalli, joka sijaitsee Tervakoskella. Se tarjoaa laajan valikoiman palveluita niin kuntoilijoille kuin urheiluseuroillekin. Halli on erityisesti tunnettu laadukkaista kuntosalipalveluistaan, joissa yhdistyvät modernit laitteet ja viihtyisä ympäristö.

Palvelut

Delfort Areenan kuntosali on varustettu uusimmilla kardio- ja voimailulaitteilla, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalin lisäksi liikuntahalli tarjoaa ryhmäliikuntatunteja, jooga- ja pilatesstudioita sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen valmennukseen.

Hinnat

Kuntosalin käyttö on hinnoiteltu kilpailukykyisesti, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan laadukkaista palveluista. Alla on esitelty joitakin suosituimpia jäsenyysvaihtoehtoja:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  • Vuosisopimus: 300 euroa vuodessa (säästä 60 euroa)
  • Kertamaksu: 10 euroa

Lisäksi tarjolla on alennuksia opiskelijoille, eläkeläisille ja ryhmille. Tarkemmat tiedot ja erikoistarjoukset löytyvät Delfort Areenan verkkosivuilta.

Lisätietoja

Lisätietoja Delfort Areenan palveluista, aukioloajoista ja yhteystiedoista löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan.

Delfort Areena on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen kuntoilukokemuksen ja jatkuvasti kehittämään palveluitaan vastaamaan käyttäjiensä tarpeita. Olitpa sitten satunnainen kuntoilija tai vakituinen treenaaja, Delfort Areena tarjoaa sinulle erinomaiset puitteet tavoitteidesi saavuttamiseen.

hero-image-3