Intersport Kotka Jumalniemi | jäsenmaksu 45€/kk | Kotka

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 45€
Arvostelut 4/5 - 144 arvostelua
Osoite Jumalniementie 7, Kotka
Puhelinnumero +358 50 4661131
www https://www.intersport.fi/fi/kauppa/kotka-jumalniemi/

Intersport Kotka Jumalniemi on monipuolinen liikuntakeskus, joka tarjoaa laadukkaat puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Keskus sijaitsee Kotkan Jumalniemessä, helposti saavutettavassa paikassa lähellä muita palveluita.

Palvelut ja tilat

Kuntokeskus tarjoaa kattavat palvelut, jotka täyttävät nykyaikaisen fitness-keskuksen vaatimukset. Käytössä on laaja valikoima kuntosalilaitteita, vapaapainoalue, ryhmäliikuntatilat sekä sauna. Lisäksi keskuksessa on tarjolla personal trainer -palveluita, jotka auttavat saavuttamaan henkilökohtaiset kuntoilutavoitteet tehokkaasti ja turvallisesti.

Hinnasto

Intersport Kotka Jumalniemi tarjoaa useita jäsenyysvaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin:

  • Kuukausijäsenyys: 45 euroa kuukaudessa
  • Vuosisopimus: 420 euroa vuodessa (säästä 120 euroa)
  • Kertamaksu: 10 euroa
  • Opiskelija- ja eläkeläisalennus: -10% normaalihinnoista

Ryhmäliikuntatunnit

Keskus järjestää viikoittain monipuolisia ryhmäliikuntatunteja, jotka sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille. Tunteja ohjaavat kokeneet ja ammattitaitoiset ohjaajat. Tuntivalikoimaan kuuluu muun muassa:

  1. Jooga
  2. Pilates
  3. Zumba
  4. Spinning
  5. Kehonpainotreeni

Sijainti ja yhteystiedot

Intersport Kotka Jumalniemi sijaitsee osoitteessa Jumalniementie 5, 48230 Kotka. Keskus on avoinna joka päivä klo 06:00 – 23:00.

Lisätietoja kuntokeskuksesta ja sen palveluista löydät heidän virallisilta verkkosivuilta. Voit vierailla sivustolla tästä linkistä.

Intersport Kotka Jumalniemi tarjoaa monipuoliset palvelut ja modernit tilat kaikille, jotka arvostavat terveyttään ja hyvinvointiaan. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut kuntoilija, löydät varmasti tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

hero-image-3