Intersport Kokkola | jäsenmaksu 30€/kk | Kokkola

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 3.9/5 - 181 arvostelua
Osoite Länsi-Suomi, Tehtaankatu 3-5, Kokkola
Puhelinnumero +358 50 4418221
www https://www.intersport.fi/fi/kauppa/kokkola/

Intersport Kokkola tarjoaa monipuoliset palvelut kuntoilun ja urheilun ystäville. Kuntosaliosasto on varustettu uusimmilla laitteilla ja tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen harjoitteluun niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille.

Palvelut ja tilat

Kuntosalilla on laaja valikoima kardio- ja voimailulaitteita, vapaapainoalue, sekä toiminnallisen harjoittelun alue. Lisäksi asiakkaiden käytössä on ryhmäliikuntasali, jossa järjestetään viikoittain monipuolisia ryhmäliikuntatunteja.

Hinnasto

Intersport Kokkolan kuntosalin jäsenyysvaihtoehdot ovat joustavat, ja ne on suunniteltu sopimaan erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  • Vuosisopimus: 300 euroa vuodessa (säästä 60 euroa)
  • Kertamaksu: 10 euroa
  • Opiskelija- ja eläkeläisalennus: -10% normaalihinnoista

Lisätiedot ja yhteystiedot

Lisätietoja palveluista, aukioloajoista ja erityistarjouksista löydät Intersport Kokkolan virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin henkilökuntaan puhelimitse tai sähköpostitse.

Intersport Kokkola – Viralliset verkkosivut

Kuntosalin sijainti on keskeinen, ja se on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Käytössä on myös ilmainen pysäköinti asiakkaille.

Intersport Kokkola on enemmän kuin pelkkä kuntosali; se on yhteisö, joka kannustaa jokaista jäsentään saavuttamaan henkilökohtaiset kuntoilutavoitteensa turvallisessa ja innostavassa ympäristössä.

hero-image-3