Imatra Sports Centre | jäsenmaksu 30€/kk | Imatra

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4.1/5 - 319 arvostelua
Osoite Kotipolku 2
Puhelinnumero +358 20 6177294
www https://www.imatra.fi/kulttuuri-ja-liikunta/liikunta/sisaliikuntapaikat/uimahalli-ja-urheilutalo

Imatra Sports Centre on monipuolinen kuntokeskus, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Keskus sijaitsee Imatran sydämessä, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla.

Palvelut

Kuntokeskuksessa on tarjolla monenlaisia palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Palveluihin kuuluvat:

  • Kuntosalilaitteet
  • Ryhmäliikuntatunnit
  • Henkilökohtainen valmennus
  • Uima-allas ja sauna
  • Fysioterapia

Hinnat

Imatra Sports Centre tarjoaa erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan eri asiakkaiden tarpeita. Alla on esitelty joitakin suosituimpia jäsenyyspaketteja:

  1. Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa – sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunteihin.
  2. Vuotuinen jäsenyys: 300 euroa vuodessa – sisältää kaikki kuukausijäsenyyden edut sekä alennuksia henkilökohtaisesta valmennuksesta ja muista palveluista.
  3. Päiväpassi: 10 euroa – mahdollistaa yhden päivän täyden pääsyn kaikkiin palveluihin.

Lisätietoja

Lisätietoja Imatra Sports Centren palveluista, aukioloajoista ja jäsenyyksistä löydät heidän virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan keskuksen asiakaspalveluun.

Imatra Sports Centre – Viralliset verkkosivut

Imatra Sports Centre on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat parantaa kuntoaan viihtyisässä ja hyvin varustellussa ympäristössä. Tutustu palveluihin ja löydä itsellesi sopivin tapa nauttia liikunnasta!

hero-image-3