Hukka Xpress Rotuaari | jäsenmaksu 29.9€/kk | Oulu

Kertamaksu? 29,90€
Kuukausihinta? 29.9€
Arvostelut 4.4/5 - 92 arvostelua
Osoite Kauppurienkatu 12, Oulu
Puhelinnumero N/A
www https://www.hukkaxpress.net/hukka-xpress-salit/hukka-xpress-rotuaari/

Hukka Xpress Rotuaari on suosittu kuntosali Oulun keskustassa, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kuntoilun ystäville. Kuntosali on tunnettu edullisista hinnoistaan ja laadukkaista laitteistaan, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille.

Palvelut

Hukka Xpress Rotuaari tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka täyttävät eri tasoiset kuntoilijoiden tarpeet. Kuntosalin palveluihin kuuluu:

  • Modernit kardio- ja voimailulaitteet
  • Ryhmäliikuntatunnit, kuten jooga ja spinning
  • Henkilökohtainen valmennus ja ravintoneuvonta
  • Pukuhuoneet ja suihkutilat
  • 24/7 aukioloajat

Hinnat

Kuntosali tarjoaa joustavia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka sopivat eri käyttäjien tarpeisiin. Alla on esimerkkejä jäsenyyshinnoista:

  1. Kuukausijäsenyys: 29,90 €
  2. Puolivuosijäsenyys: 149,90 € (säästä 29,50 €)
  3. Vuosijäsenyys: 279,90 € (säästä 79,90 €)

Lisäksi kuntosali tarjoaa opiskelija-alennuksia ja yrityssopimuksia, jotka mahdollistavat edullisemmat hinnat suuremmille ryhmille.

Lisätietoja

Lisätietoja Hukka Xpress Rotuaari -kuntosalista, sen palveluista ja jäsenyyksistä löydät heidän virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun kysymyksissäsi.

Hukka Xpress Rotuaari -kuntosalin verkkosivut

Kuntosalin sijainti Oulun sydämessä tekee siitä helposti saavutettavan niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin. Tervetuloa tutustumaan ja löytämään oma tapasi kuntoilla Hukka Xpress Rotuaarissa!

hero-image-3