Heinola Swimming Hall | jäsenmaksu 30€/kk | Heinola

Kertamaksu? 5€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4.2/5 - 335 arvostelua
Osoite Urheilukatu 3, Heinola
Puhelinnumero +358 44 7976940
www https://www.heinola.fi/uimahalli

Heinolan uimahallin yhteydessä toimiva kuntosali tarjoaa monipuoliset puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalin laitteet ovat moderneja ja hyvin ylläpidettyjä, ja tila on suunniteltu tukemaan monipuolista harjoittelua. Kuntosalin käyttö on mahdollista uimahallin aukioloaikojen mukaisesti, ja se tarjoaa loistavan mahdollisuuden yhdistää voima- ja kestävyysliikunta uinnin kanssa.

Palvelut ja varustelu

Kuntosali sisältää laajan valikoiman kardio- ja voimailulaitteita, kuten juoksumattoja, soutulaitteita, käsipainoja ja levytankoja. Lisäksi käytettävissä on erilaisia toiminnallisen harjoittelun välineitä kuten kettlebellejä ja voimistelurenkaita. Asiakkaiden käytössä on myös pukuhuoneet ja suihkutilat.

Hinnasto

  • Kertamaksu: 5 euroa
  • 10 kerran kortti: 45 euroa
  • Kuukausikortti: 30 euroa
  • Vuotuinen jäsenyys: 300 euroa

Lisäksi uimahallin ja kuntosalin yhteiskäyttöön on saatavilla erilaisia yhdistelmälippuja, jotka tarjoavat edullisemman pääsyn molempiin tiloihin.

Sijainti ja yhteystiedot

Heinolan uimahalli ja kuntosali sijaitsevat keskeisellä paikalla Heinolassa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Laitoksen osoite on Uimarintie 5, 18100 Heinola.

Lisätietoja

Lisätietoja aukioloajoista, palveluista ja jäsenyyksistä saat Heinolan uimahallin kotisivuilta.

Kuntosalin käyttö on sallittu kaikenikäisille, mutta alle 15-vuotiaiden suositellaan olevan aikuisen seurassa. Kuntosalilla on mahdollista saada ohjausta ja henkilökohtaista valmennusta ennakkotilauksesta.

Kaiken kaikkiaan Heinolan uimahallin yhteydessä toimiva kuntosali tarjoaa erinomaiset puitteet terveelliseen ja monipuoliseen liikuntaan kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille käyttäjille.

hero-image-3