Liikuntapalvelu HauFit | jäsenmaksu 30€/kk | Kotka

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut N/A/5 - N/A arvostelua
Osoite Eskolantie 12 B 17, Kotka
Puhelinnumero +358 50 3474790
www https://www.haufit.fi/

Liikuntapalvelu HauFit on monipuolinen kuntosali, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille. Kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla ja on tunnettu ystävällisestä ilmapiiristään sekä ammattitaitoisesta henkilökunnastaan.

Palvelut

HauFit tarjoaa asiakkailleen monipuoliset mahdollisuudet kuntoiluun ja itsestään huolehtimiseen. Kuntosalin lisäksi tarjolla on ryhmäliikuntatunteja, henkilökohtaista valmennusta ja wellness-palveluita, kuten hierontaa ja fysioterapiaa.

  • Kuntosalilaitteet viimeisintä mallia
  • Ryhmäliikuntaa, kuten joogaa, pilatesta ja spinningiä
  • Henkilökohtainen valmennus räätälöitynä
  • Wellness-palvelut, kuten hieronta ja fysioterapia

Hinnat

HauFit tarjoaa kilpailukykyiset hinnat, jotka mahdollistavat jokaiselle sopivan tavan liittyä kuntosalin jäseneksi. Alla on esitelty eri jäsenyysvaihtoehdot ja niiden hinnat:

  1. Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  2. Vuotuinen jäsenyys: 300 euroa vuodessa (säästä 60 euroa)
  3. Kertamaksu: 10 euroa kerta
  4. Opiskelija- ja eläkeläisalennus: -15% normaalihinnoista

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja HauFitin palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Klikkaa tästä siirtyäksesi HauFitin kotisivulle

HauFit on erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukasta palvelua, monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ja hyvää hinta-laatusuhdetta. Tule mukaan yhteisöön, joka tukee sinua tavoitteidesi saavuttamisessa!

hero-image-3