Harjun treenikontti | jäsenmaksu 30€/kk | Jyväskylä

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 5/5 - 9 arvostelua
Osoite Yliopistonkatu 1, Jyväskylä
Puhelinnumero +358 44 2015743
www https://www.harjuntreenikontti.com/

Harjun treenikontti on moderni kuntosali, joka sijaitsee Harjun kaupunginosassa. Kuntosali tarjoaa monipuoliset palvelut niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Tässä artikkelissa käymme läpi kuntosalin palvelut, hinnat ja muita hyödyllisiä tietoja.

Palvelut

Harjun treenikontti tarjoaa laajan valikoiman kuntosalilaitteita, ryhmäliikuntatunteja sekä henkilökohtaista valmennusta. Kuntosali on varustettu uusimmilla kardio- ja voimailulaitteilla, ja siellä on erillinen alue vapailla painoilla harjoitteluun. Ryhmäliikuntatunneista löytyy vaihtoehtoja pilateksesta spinningiin ja zumbaan.

Hinnat

Harjun treenikontin jäsenyysvaihtoehdot ovat joustavia, ja ne on suunniteltu sopimaan erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esitelty muutamia suosituimpia jäsenyyspaketteja:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa, sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille.
  • Vuosisopimus: 300 euroa vuodessa, tarjoaa kuukausijäsenyyden edut alennettuun hintaan.
  • Kertamaksu: 10 euroa, mahdollistaa yhden päivän täyden pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille.

Lisätietoja

Lisätietoja Harjun treenikontista, sen palveluista ja jäsenyyksistä voi löytää kuntosalin virallisilta verkkosivuilta. Klikkaa alla olevaa linkkiä vieraillaksesi sivustolla:

Harjun Treenikontin viralliset verkkosivut

Harjun treenikontti on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista kuntosalia Harjun alueella. Olitpa sitten kuntoilun aloittelija tai kokenut urheilija, löydät varmasti tarpeisiisi sopivat palvelut ja jäsenyysvaihtoehdot.

hero-image-3