Hanna Kurki | jäsenmaksu 30€/kk | Naantali

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut N/A/5 - N/A arvostelua
Osoite Sukkakuja, Naantali
Puhelinnumero +358 44 2475353
www https://www.hannakurki.fi/

Kuntosalin nimi on Hanna Kurki, ja se tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla.

Palvelut

Hanna Kurki -kuntosalilla on tarjolla laaja valikoima kuntolaitteita, ryhmäliikuntatunteja sekä henkilökohtaista valmennusta. Kuntosali on varustettu uusimmilla kardio- ja voimailulaitteilla, ja siellä on erilliset alueet painonnostoon, kestävyyskuntoiluun ja venyttelyyn.

Hinnat

Kuntosalin jäsenyysvaihtoehdot on suunniteltu eri tarpeisiin ja budjetteihin sopiviksi:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  • Vuosisopimus: 300 euroa vuodessa (säästä 60 euroa)
  • Kertamaksu: 10 euroa käynti

Ryhmäliikuntatunnit

Ryhmäliikuntatunneilla on monipuolinen tarjonta, joka sisältää muun muassa joogaa, pilatesta, spinningiä ja Zumba®-tunteja. Tunnit sopivat sekä aloittelijoille että kokeneemmille kuntoilijoille.

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtaisen valmennuksen avulla voit saavuttaa tavoitteesi nopeammin ja turvallisemmin. Valmentajamme ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka räätälöivät harjoitusohjelmat yksilöllisesti asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja Hanna Kurki -kuntosalista, sen palveluista ja aukioloajoista löydät kuntosalin verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Hanna Kurki Kuntosali

Kuntosalilla on myös aktiivinen sosiaalisen median läsnäolo, josta voit seurata ajankohtaisia tarjouksia ja tapahtumia.

Hanna Kurki Facebookissa

hero-image-3