Kuntosali Fressi 24h Ykkösrasti | jäsenmaksu 45€/kk | Kuopio

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 45€
Arvostelut 4.1/5 - 29 arvostelua
Osoite Tehdaskatu 19, Kuopio
Puhelinnumero N/A
www https://www.fressi24.fi/

Kuntosali Fressi 24h Ykkösrasti on moderni ja monipuolinen liikuntakeskus, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaat puitteet kuntoiluun ympäri vuorokauden. Kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla, helposti saavutettavissa ja tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille.

Palvelut ja tilat

Fressi 24h Ykkösrasti tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka täyttävät niin aloittelijoiden kuin kokeneempienkin kuntoilijoiden tarpeet. Kuntosalin palveluihin kuuluvat muun muassa:

  • Modernit kardio- ja voimailulaitteet
  • Ryhmäliikuntatunnit, kuten jooga, pilates ja spinning
  • Henkilökohtainen valmennus ja ravintoneuvonta
  • Sauna- ja pukuhuonetilat
  • 24h avoinna oleva tila, joka mahdollistaa joustavan kuntoilun

Hinnasto

Fressi 24h Ykkösrasti tarjoaa erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja budjetteja. Alla on esimerkkejä saatavilla olevista jäsenyyksistä:

  1. Kuukausijäsenyys: 45 euroa kuukaudessa
  2. Vuosisopimus: 40 euroa kuukaudessa (12 kuukauden sitoutuminen)
  3. Päiväkortti: 10 euroa (voimassa yhden päivän ajan)

Lisäksi tarjolla on opiskelija-, seniori- ja yritysalennuksia. Tarkemmat tiedot ja kaikki hinnat löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja Fressi 24h Ykkösrastin palveluista, aukioloajoista ja jäsenyyksistä saat käymällä heidän virallisilla verkkosivuillaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Fressi 24h Ykkösrasti – Viralliset verkkosivut

Kuntosali Fressi 24h Ykkösrasti on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja joustavaa ympäristöä kuntoiluun. Tutustu palveluihin ja liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!

hero-image-3