Kuntosali Fressi 24h Rauma | jäsenmaksu 45€/kk | Rauma

Kertamaksu? Kyllä. 15€
Kuukausihinta? 45€
Arvostelut 4.1/5 - 21 arvostelua
Osoite Sahankatu 2, Rauma
Puhelinnumero +358 10 8509000
www https://www.fressi.fi/toimipisteet/fressi-kuntosali-rauma/

Kuntosali Fressi 24h Rauma tarjoaa monipuoliset palvelut kuntoilun ystäville Raumalla. Kuntosali on avoinna ympäri vuorokauden, joten se sopii erinomaisesti myös niille, jotka haluavat treenata myöhään illalla tai aikaisin aamulla.

Palvelut

Fressi 24h Raumalla on kattavat palvelut jokaisen tarpeisiin. Kuntosalin lisäksi tarjolla on ryhmäliikuntatunteja, henkilökohtaista valmennusta ja hyvin varusteltu kuntosali uusimmilla laitteilla. Kuntosali tarjoaa myös saunatilat sekä hierontapalveluita, jotka auttavat palautumaan treenin jälkeen.

Hinnat

Fressi 24h Rauman jäsenyysvaihtoehdot ovat joustavia. Alla on esitelty muutamia suosituimpia jäsenyyspaketteja:

  • Kuukausijäsenyys: 45 euroa kuukaudessa
  • 3 kuukauden jäsenyys: 130 euroa (säästä 5 euroa kuukaudessa)
  • Vuotuinen jäsenyys: 480 euroa (säästä 60 euroa vuodessa)

Lisäksi kuntosali tarjoaa opiskelija-, seniori- ja yritysalennuksia. Tarkemmat tiedot ja ehdot löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Lisätietoja

Lisätietoja Fressi 24h Rauman palveluista, aukioloajoista ja jäsenyyksistä saat käymällä heidän virallisilla verkkosivuillaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Fressi 24h Rauma – Viralliset verkkosivut

Kuntosali Fressi 24h Rauma tarjoaa laadukkaat puitteet ja palvelut kaikille kuntoilusta kiinnostuneille, olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi kuntoilija.

hero-image-3