Kuntosali Fressi 24h Esplanadi | jäsenmaksu 55€/kk | Helsinki

Kertamaksu? 20€
Kuukausihinta? 55€
Arvostelut 3.7/5 - 46 arvostelua
Osoite Eteläesplanadi 22, Helsinki
Puhelinnumero +358 10 8509000
www https://www.fressi.fi/toimipisteet/fressi-kuntosali-esplanadi/

Kuntosali Fressi 24h Esplanadi on suosittu liikuntakeskus Helsingin sydämessä, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kuntoilun ystäville. Kuntosalin sijainti on ihanteellinen, sillä se on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla.

Palvelut

Fressi 24h Esplanadi tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalin laitteet ovat modernit ja huippulaatuiset. Lisäksi tarjolla on ryhmäliikuntatunteja, henkilökohtaista valmennusta ja wellness-palveluita, kuten hierontaa ja fysioterapiaa.

Hinnat

Kuntosali tarjoaa erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan eri asiakkaiden tarpeita. Alla on esimerkkejä jäsenyyksien hinnoista:

  • Kuukausijäsenyys: 55 euroa kuukaudessa
  • Vuosisopimus: 50 euroa kuukaudessa (600 euroa vuodessa)
  • Päiväkortti: 20 euroa

Lisäksi on mahdollista ostaa lisäpalveluita, kuten henkilökohtaista valmennusta ja ryhmäliikuntatunteja erikseen.

Sijainti ja aukioloajat

Fressi 24h Esplanadi sijaitsee osoitteessa Esplanadin puisto, keskellä Helsinkiä. Kuntosali on avoinna ympäri vuorokauden, joten voit treenata juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Lisätietoja

Lisätietoja kuntosalista ja sen palveluista löydät heidän virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Fressi 24h Esplanadi kotisivu

Kuntosali Fressi 24h Esplanadi tarjoaa erinomaiset puitteet tavoitteelliseen harjoitteluun ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen kaupungin keskustassa, minkä vuoksi se onkin erittäin suosittu paikallisten keskuudessa.

hero-image-3