Fressi Mikkeli | jäsenmaksu 45€/kk | Mikkeli

Kertamaksu? 100€
Kuukausihinta? 45€
Arvostelut 4.3/5 - 139 arvostelua
Osoite Porrassalmenkatu 1, Mikkeli
Puhelinnumero +358 10 8509000
www https://www.fressi.fi/mikkeli/

Fressi Mikkeli on monipuolinen ja moderni kuntosali, joka tarjoaa laadukkaat puitteet niin kuntoiluun kuin rentoutumiseenkin. Kuntosali sijaitsee Mikkelin keskustassa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla.

Palvelut

Fressi Mikkelissä on tarjolla laaja valikoima palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Palveluihin kuuluvat:

  • Kuntosalilaitteet ja vapaat painot
  • Ryhmäliikuntatunnit, kuten jooga, pilates ja spinning
  • Henkilökohtainen valmennus ja ravintoneuvonta
  • Hyvinvointipalvelut, kuten hieronta ja fysioterapia
  • Erilliset saunatilat miehille ja naisille

Hinnat

Fressi Mikkeli tarjoaa erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja budjetteja. Alla on esimerkkejä jäsenyyksien hinnoista:

  1. Kuukausijäsenyys: 45 euroa kuukaudessa
  2. 10 kerran kortti: 100 euroa
  3. Vuosisopimus: 420 euroa vuodessa

Lisäksi Fressi Mikkeli tarjoaa opiskelijoille, eläkeläisille ja varusmiehille alennettuja hintoja. Tarkemmat tiedot ja kaikki hinnat löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Lisätietoja

Lisätietoja Fressi Mikkelin palveluista, aukioloajoista ja jäsenyyksistä saat käymällä heidän virallisilla verkkosivuillaan. Verkkosivut tarjoavat kattavasti tietoa ja mahdollisuuden myös jäsenyyden online-rekisteröintiin.

Fressi Mikkeli kotisivu

Fressi Mikkeli on erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukkaita kuntosalipalveluita ja hyvää asiakaspalvelua. Kuntokeskus pyrkii tarjoamaan jokaiselle jäsenelleen yksilöllisen ja tavoitteellisen kuntoilukokemuksen.

hero-image-3