Kuntosali Fressi 24h Lahti | jäsenmaksu 45€/kk | Lahti

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 45€
Arvostelut 4.3/5 - 128 arvostelua
Osoite Vapaudenkatu 13, Lahti
Puhelinnumero +358 10 8509000
www https://www.fressi.fi/lahti/

Kuntosali Fressi 24h Lahti tarjoaa monipuoliset palvelut kuntoilun ystäville. Kuntosali on avoinna ympäri vuorokauden, joten voit treenata juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Fressi 24h Lahti sijaitsee keskeisellä paikalla ja on helposti saavutettavissa niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin.

Palvelut

Fressi 24h Lahdessa on tarjolla laaja valikoima kuntosalilaitteita, ryhmäliikuntatunteja sekä henkilökohtaista valmennusta. Kuntosali on varustettu modernilla kuntosalilaitteistolla, joka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Ryhmäliikuntatunneilla voit nauttia esimerkiksi joogasta, pilateksesta tai vaikkapa spinningistä.

Hinnat

  • Kuukausijäsenyys: 45 euroa
  • 10 kerran kortti: 80 euroa
  • Päiväkäynti: 10 euroa

Jäsenyydet sisältävät pääsyn kaikkiin kuntosalin palveluihin 24/7. Jäsenet voivat myös hyödyntää henkilökohtaisen valmennuksen palveluita erikoishintaan.

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja Fressi 24h Lahden palveluista, aikatauluista ja jäsenyyksistä löydät kuntosalin verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Fressi 24h Lahti kotisivu

Kuntosali Fressi 24h Lahti tarjoaa laadukkaat puitteet ja monipuoliset palvelut kaikille kuntoilusta kiinnostuneille. Tule ja löydä oma tapasi pitää huolta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi!

hero-image-3